Wij zorgen er voor dat uw tuin klaar is voor elk seizoen.

Neem vandaag nog contact op

Banken

Ook kunt u bij Voskuil terecht voor tuinbanken. In overleg met u, kunnen wij deze naar uw wensen en maten maken. Door het gebruik van leveranciers met jarenlange ervaring en uitsluitend hoogwaardige materialen, garanderen wij jarenlang zit-plezier!

Bloem- en plantenbakken

Uw tuin, terras of balkon is er om van te genieten. U komt er tot rust en geniet er van een heerlijk drankje of een gezellige barbecue. En juist daarom is het zo belangrijk dat u zich thuis voelt in uw tuin en deze precies is zoals u dat wilt. Daarom biedt Voskuil u de mogelijkheid van een bloemen- of plantenbak op maat. De plantenbakken worden gemaakt naar uw wensen en eisen. In de door u opgegeven maten, kleuren en materialen zodat deze perfect past in uw tuin, woonkamer of op uw balkon.

Loungebank, zwevend en op maat gemaakt

Loungebanken in diverse vormen en maten bij Voskuil

Ook voor loungebanken bent u bij Voskuil aan het juiste adres. Wij vervaardigen diverse op maat gemaakte loungebanken in verschillende vormen. Enkele voorbeelden zijn zwevende loungebanken en loungebanken met een bloembak of waterpartij. Ook hierbij maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en kunnen wij u hierdoor een uitstekende kwaliteit garanderen.

Picknicktafels

Voskuil levert mooie massieve picknicktafels met geïmpregneerde betonnen of houten bladen en zittingen. Doordat ze volledig in eigen beheer worden vervaardigd, kunnen wij rekening houden met al uw gewenste maten en materialen.

Door het gebruik van leveranciers met ruime ervaring en het gebruik van hoogwaardige materialen, kunt u genieten van jarenlang picknick-plezier.

Stoelen van massief Douglas hout

Wij maken prachtige unieke stoelen van onder andere massief Douglas hout.

De stoelen hebben een speelse zittingen en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Door het gebruik van hoogwaardige Douglashout is de levensduur van dit onbehandelde hout 10 tot 15 jaar.

Ze zijn ook leverbaar in kleinere modellen, dan hebben de kinderen ook hun eigen stoel!

Tafels van hout met stenen of houten bladen

Onze exclusieve tafels zijn gemaakt van Douglas hout. Deze kunnen geleverd worden met een houten of betonnen tafelblad.

Het afgewerkte betonblad is echt een plaatje voor in uw huis of tuin. De geïmpregneerde betonbladen zijn in verschillende opties aan te bieden, bijvoorbeeld wel of niet opgeschuurd. Maar een houten blad is natuurlijk ook geen probleem, in overleg met u, zoeken we een perfect passende oplossing voor in uw tuin.

De tafels kunnen ook gecombineerd worden met bijpassende banken en stoelen, buitenkeukens en tuinhuizen van Douglas hout.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden.