Wij zorgen er voor dat uw tuin klaar is voor elk seizoen.

Neem vandaag nog contact op

Beplanting op elkaar afgestemd

In het ontwerp van een tuin speelt de beplanting een cruciale rol. Bloemen en planten maken een tuin. Door gebruik te maken van de juiste beplanting op de juiste plaatsen, kunnen wij ervoor zorgen dat uw tuin het hele jaar door groen is en er zoveel mogelijk in bloei staat.

De keuze aan beplanting is enorm. Bij de keuze voor beplanting geeft Hoveniersbedrijf Voskuil dan ook graag advies. Met onze deskundige adviezen komt elke bloem, plant of boom op de juiste plek in uw tuin te staan.

Sierbestrating, opritten en parkeerplaatsen

Een tuin bestaat uit meer dan beplanting of gazon. Vaak is er ook bestrating aanwezig. Dat geldt al helemaal voor de bedrijfsomgeving. Hoveniersbedrijf Voskuil verzorgt alle gewenste vormen van bestrating. Of het nu gaat om sierbestrating, opritten of parkeerplaatsen.

Ook weten wij raad met verzakkingen en onkruidproblemen. U hoeft geen stratenmaker te bellen, de hoveniers van Voskuil regelen het allemaal voor u! Eén belletje is voldoende, één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden aan uw tuin, ook dat is Hoveniersbedrijf Voskuil.

Een mooi groen gazon

Vanwege het gemak kiezen niet alleen particulieren, maar ook bedrijven, steeds vaker voor kunstgras als onderhoudsvriendelijke oplossing. Kunstgras vraagt weinig onderhoud en ziet er altijd mooi uit. Tegenwoordig is het niet meer van echt te onderscheiden. U heeft dus wel de luxe, maar niet de zorgen van echt gras!

Hoveniersbedrijf Voskuil heeft goede contacten met leveranciers die jarenlange ervaring hebben, hierdoor kunnen wij u het ideale gazon aanbieden. Er is keuze uit een ruim assortiment.

Vakwerk in uw tuin

In de moderne tuin wordt steeds vaker metselwerk toegepast. Ook wij krijgen steeds meer vraag naar metselwerk voor borders, afscheidingen, terrassen of als basis voor tuinhuizen of veranda’s.

Metselen is natuurlijk vakwerk. Om de kwaliteit te leveren die klanten van ons gewend zijn, hebben wij besloten een vakman in dienst te nemen. U kunt bij ons dan ook terecht voor iedere metselklus in de tuin. Als losse klus of als onderdeel van een totaalplan of renovatie. Uiteraard weer met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. En de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Hoveniersbedrijf Voskuil, hoveniers in ontwikkeling! Nu dus ook met metselafdeling.

Voor beplanting of als sierstuk

Pergola’s zijn populaire elementen voor de tuin en dat is niet voor niets. Het gebruik van pergola’s verandert de sfeer in de tuin. Er ontstaat diepte, schaduw en er worden unieke doorkijkjes en hoekjes gecreëerd. De tuin wordt door pergola’s te gebruiken aantrekkelijker en gezelliger gemaakt.

1000 en 1 mogelijkheden
Hoveniersbedrijf Voskuil maakt uw pergola precies zoals u dat wilt. In welke maat of vorm dan ook. Klein of groot, modern of traditioneel, met of zonder overkapping. De mogelijkheden zijn praktisch ontelbaar. Keuze in materialen is er ook voldoende: de pergola kan gemaakt worden van eikenhout, vurenhout, kastanjehout maar ook van roestvrij staal of cortenstaal.

En uiteraard kunnen wij u ook adviseren over de planten die het beste bij uw pergola en tuin passen. Persoonlijk advies op maat. Daar staan wij voor.

Schuttingen & tuinschermen

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen?

Door een nieuwe schutting te laten plaatsen verandert uw tuin in één keer. Het mooiste aan een nieuwe schutting is dat u de sfeer in uw tuin geheel kunt veranderen. Wij plaatsen schuttingen en poorten voor in uw tuin. Bij onze schuttingbouwer kunt u kiezen uit vele soorten schuttingen.

Siertuinen voor liefhebbers

Siertuinen zijn tuinen voor liefhebbers. Sierplanten vormen de hoofdmoot, maar er zijn ook vaak borders, een terras, een rotsgedeelte, een prieel of speeltoestellen voor kinderen aanwezig. Siertuinen zijn gemaakt om heerlijk in te verblijven, maar vooral ook om er aantrekkelijk uit te zien.

Er zijn Engelse, Franse of Mediterrane siertuinen, die elk een eigen aanpak qua ontwerp, inrichting en onderhoud vragen. Heeft u wel de wens en de ideeën, maar weet u niet goed waar te beginnen? Weet u precies hoe u het hebben wilt en zoekt u een hovenier met verstand van zaken die u het werk uit handen neemt? Of bent u tevreden met uw siertuin, maar zoekt u vakkundig onderhoud? In alle gevallen zijn wij de juiste partner! Wij maken uw droomtuin werkelijkheid!

Verlichting is ook ‘s avonds genieten van uw tuin

Een tuin is er om van te genieten en dat hoeft niet te stoppen als het donker wordt. Met goed geplaatste tuinverlichting zorgt u er voor dat u ook ‘s avonds plezier heeft van uw tuin. Dit kan uiteraard op mooie zomeravonden op uw sfeervolle terras, maar u kunt in het najaar of op winterse avonden ook genieten van het uitzicht op een sfeervol verlichte tuin.

Op uw terras werken we met directe verlichting. Hierbij valt het licht direct op het te belichten oppervlak. Dat is sfeervol en functioneel tegelijkertijd.

In de tuin zelf passen we indirecte verlichting toe. Indirecte verlichting zorgt voor de sfeer in uw tuin. Indirecte verlichting zijn bijvoorbeeld grondspots langs de muren, onder bomen, in traptrede, in vijvers of in uw gazon. Door indirecte verlichting te gebruiken in uw tuin ontstaat een extra diepte en sfeer in uw tuin.

Wanneer wij uw tuin voor u ontwerpen houden we uiteraard al rekening met de verlichting, maar uiteraard kunnen wij verlichting ook achteraf aanbrengen.

Vijvers brengen leven en beweging in de tuin

Vijvers waren vroeger belangrijk als drinkplaats voor het vee, maar tegenwoordig willen we vooral een vijver in de tuin, omdat dit zo gezellig staat. Een vijver in de tuin is een leuk element en de weerspiegeling van de lucht geeft een mooi schouwspel. Een vijver trekt bovendien diverse waterdieren, insecten en vogels aan.

Maar de ene vijver is de andere niet. Door onze expertise op het gebied van vijvers, kunnen wij in overleg met u een vijver ontwerpen die volledig aansluit aan uw wensen.

Ook verzorgen wij graag het onderhoud van uw vijver.

Vlonders in uw tuin of aan het water

Vlonders zorgen voor een natuurlijke uitstraling, gemak en leefcomfort. Vlonders kunnen worden geplaatst in en om gebouwen, maar ook in de natuur.

Houten tuinvlonders geven een warme en robuuste uitstraling, waardoor het een perfecte sfeermaker is in je tuin. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van houten tuinvlonders en we werken met diverse houtsoorten in verschillende kleuren. Vlonders en trappen uit hout vormen een mooi geheel met de beplanting in je tuin