Wij zorgen er voor dat uw tuin klaar is voor elk seizoen.

Neem vandaag nog contact op

Hoveniersbedrijf Voskuil

Hier komt een stukje over ons!

Overname Wijco Groen

Hoveniersbedrijf Voskuil bv uit Aalten heeft afgelopen zomer Wijco Groen uit Winterswijk overgenomen, inclusief de klanten, het materieel en de medewerkers. Zo is onder de naam Hoveniersbedrijf Voskuil een bedrijf ontstaan met veel deskundigheid op alle terreinen van het vak, van ontwerp en aanleg tot onderhoud.

Harald Voskuil zegt: “We hebben binnen ons team alles in huis om onze klanten goed van dienst te zijn. Onze expertise op alle terreinen maakt, dat we alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van groen voor onze rekening kunnen nemen, zowel voor zakelijke als particuliere klanten.”

René Assink houdt zich – naast met hovenierswerk – bezig met klantcontacten en planning. Hij vertelt: “Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een grote of een kleine klus. Alleen even een haag knippen kan, maar we kunnen ook alle reguliere onderhoudswerkzaamheden voor een tuin verrichten voor de eigenaar. En dan natuurlijk ontwerpen en aanleggen van tuinen. Voor de ontwerpen zetten we veelal Luuk (Assinck, voorheen eigenaar van Wijco Groen) in. Voor een ontwerp gaan we in gesprek met de klant, luisteren naar zijn wensen en maken een ontwerp en offerte. Natuurlijk gebruiken we daarbij onze kennis om de tuin nét even anders, mooier te maken. Als alles naar wens is, plan ik de werkzaamheden in, zodat de klant precies weet wat hij kan verwachten.”

Luuk Assinck benadrukt: “We kunnen alle werkzaamheden voor onze rekening nemen. Naast ontwerp, de aanleg van die mooie tuin met bestrating ook bijvoorbeeld het maken van een tuinhuisje, een carport of overkapping, en houten tuinmeubilair. Maar ook de aanleg van verlichting en beregeningsinstallaties verzorgen we.”

Het werkgebied van hoveniersbedrijf Voskuil beslaat het oostelijke deel van de Achterhoek. Voskuil: “Van Varsseveld tot Winterswijk en van Aalten en Dinxperlo tot Neede, zelfs tot in Haaksbergen in Twente toe.”